25n
Orgull
Orgull

Burjassot inicia la segona fase per a l'elaboració del nou Reglament de Participació

Aquest reglament també inclourà les dimensions de Govern obert i Transparència

Burjassot inicia la segona fase per a l'elaboració del nou Reglament de Participació
19/07/2021 -

Després de l’elaboració de l’enquesta oberta en la qual han participat les veïnes i els veïns de Burjassot, dins del projecte “Burjassot participa“, el procés participatiu per a elaborar el nou Reglament de govern obert, transparència i participació ciutadana del municipi, l’Ajuntament ha començat la segona fase d’aquest.

Aquesta fase, en la qual s’està treballant actualment des de la Regidoria de Participació Ciutadana, dirigida per Yolanda Andrés, juntament amb els tècnics de l’àrea, suposarà la posada en marxa dels fòrums participatius dels quals podran formar part totes aquelles persones que, després de contestar l’enquesta inicial, van deixar el seu correu electrònic de contacte per a continuar sent part d’aquest procés de participació activa.

En el cas dels fòrums, es donaran a conéixer els resultats de l’enquesta i els participants podran canviar les seues impressions entre ells sobre alguns dels temes més rellevants per a l’elaboració del Reglament i aportar la seua opinió i propostes.

El fòrum dirigit a persones pertanyents a associacions serà el dimarts 20 de juliol i, el dirigit a la ciutadania en general tindrà lloc el dijous 22 de juliol. Els dos fòrums es realitzaran de 19.00 a 21.00 hores i els interessats i interessades a assistir poden inscriure’s en aquest formulari.

La tercera fase del projecte suposarà la publicació de l’esborrany del Reglament i l’obertura d’un període per a rebre aportacions, correccions, etc. Una vegada finalitzada aquesta fase s’aprovarà el Reglament definitiu.

Així, la ciutadania podrà consultar tota la informació sobre el procés d’elaboració del Reglament en la web Burjassot participa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 7 =