25n
25N
25N

Burjassot inicia els tallers de prevenció de violència de gènere entre joves de la mà d'Espai Dóna i Policia Local

Burjassot inicia els tallers de prevenció de violència de gènere entre joves de la mà d'Espai Dóna i Policia Local
21/03/2017 -

L’Ajuntament de Burjassot, de la mà d’Espai Dóna, el servei d’atenció integral a la dona, dirigit per la Regidora Lluna Àrias, i de la Policia Local, dirigida pel Regidor Manuel Pérez Menero, ha iniciat els tallers de prevenció de la violència de gènere entre joves.

Estos tallers, que és desenvolupar també en els centres educatius del municipi, s’han iniciat en els Tallers d’Ocupació de CEMEF i es divideixen en dues sessions en les quals es mostra a les i els alumnes que la violència no és un comportament natural i que és imprescindible el desenvolupament d’estratègies de prevenció dirigides a les causes primàries que l’originen. A partir de la informació i la sensibilització que es desenvolupa en estos tallers, des d’Espai Dóna i la Policia Local s’acosten als joves de Burjassot amb l’objectiu de mostrar-los la importància de l’eradicació i el rebuig d’este tipus de violència.

A més, se’ls mostren els recursos que el Consistori, des de totes les seues àrees municipals, té en esta matèria; recursos que estan a la disposició de les i els veïns del municipi davant qualsevol problema que els puga sorgir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × cinc =