25n
25N
25N

Burjassot impulsa un nou producte per a evitar que els animals orinen i defequen en zones urbanes

Burjassot impulsa un nou producte per a evitar que els animals orinen i defequen en zones urbanes
06/09/2019 -

L’Ajuntament de Burjassot, des de la Regidoria de Serveis Municipals, dirigida per Manuel Pérez Menero, ha iniciat una nova acció amb l’objectiu de modificar els hàbits de conducta dels animals de companyia per a impedir les seues deposicions i miccions en determinades zones o elements del municipi.

Sempre pensant en el benestar tant dels ciutadans com dels animals, el nou producte que s’ha començat a aplicar en el municipi, en període de prova, és inofensiu per als animals i té com a objectiu, tal com s’ha assenyalat, impedir les deposicions dels animals en façanes, mobiliari urbà o qualsevol altra zona que puga generar molèsties o desperfectes en el municipi i, amb això, als seus veïns i veïnes.

Així, el producte, “Repelín Mascotes”, a base d’extractes i essències naturals, l’està aplicant la Brigada Municipal d’Obres i té un efecte repel·lent i espantall. L’aplicació del mateix modifica els hàbits de conducta dels animals, aconseguint el seu desallotjament de les zones tractades i evitant el seu posterior retorn a aquestes.

La posada en marxa d’aquesta nova acció està encaminada a millorar la neteja en el municipi amb el consegüent benefici per a tots els seus ciutadans.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 2 =

art en blanc