25n
25N
25N

Burjassot ret homenatge a l'artista faller Agustín Villanueva Collar

Burjassot ret homenatge a l'artista faller Agustín Villanueva Collar
07/10/2019 -

El Saló de Plens de l’Ajuntament de Burjassot acollirà dimarts que ve 8 d’octubre, a les 20.00 hores, un homenatge molt especial. Es tracta del que el municipi li farà a l’artista faller Agustín Villanueva Collar, persona molt important en el món de les Falles, veí de Burjassot i amant de l’art. Un acte que compta amb el suport de la Regidoria de Falles, dirigida per Estefanía Ballesteros.

Agustín començava la seua marxa en el món de les Falles amb tot just 14 anys i, des d’aqueix moment, ja anara modelant o pintant ninots, ha treballat amb grans artistes fallers i en grans monuments que s’han emportat grans premis en la Secció Especial a València. De fet, Agustín va ser un dels artífexs que es plantara la Falla que més primers premis en categoria especial ha tingut fins al moment i, fins i tot, de la més gran de totes, plantejant-se inclús el seu indult donades les seues dimensions.

A més de la seua creació com a artista faller, també ha sabut vincular volums, formes, colors i construccions al medi ambient, destacant en aquest sentit els seus treballs per a parcs d’atraccions com el de la Vila de Madrid, els seus treballs en el camp de l’escenografia com el seu projecte per al I Festival de la Cançó del Mediterrani, premiat en el seu moment, i la decoració de la sala de festes “Benidorm Palace” o el seu treball en l’Oceanogràfic.

És també de destacar el magnífic treball realitzat per al Museu Reina Sofia en el qual, amb motiu de l’exposició en honor a Alberto Sánchez, va realitzar una magnífica rèplica de la seua escultura “El poble espanyol té un camí que condueix a una estrela”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × tres =