25n
25N
25N

Burjassot celebra la seua Fira del Comerç i de l'Hostaleria

Burjassot celebra la seua Fira del Comerç i de l'Hostaleria
02/10/2019 -

Un any més, la Fira del Comerç i l’Hostaleria de Burjassot donarà l’oportunitat als veïns i veïnes del municipi de conéixer millor els comerços i els serveis de què disposen. Una fira que tindrà lloc del 4 al 6 d’octubre, al Parc de la Granja.

Comptant amb la col·laboració de la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Mercats, dirigida per la regidora Rosa Cosa, la Fira està organitzada des de l’Associació de Comerç i Serveis de Burjassot, juntament amb el Mercat Municipal l’Almara, l’Associació d’Hostalers Reunits Activament de Burjassot (Ara Burjassot) i l’associació Empresaris de Burjassot. També compta amb la col·laboració de CEMEF.

L’horari de la Fira per al dia de la seua obertura, el divendres 4 d’octubre, serà de 19 h a 20 h per als comerços, mentre que els llocs d’hostaleria estaran oberts fins a les 00:30h. No obstant això, aquells comerços que vulguen allargar el seu horari també podran fer-ho. El dissabte 5 d’octubre, la Fira obrirà a les 11 h, mentre que a les 12 h, tindrà lloc la inauguració oficial. Aqueix dia, les parades hostaleres allargaran el seu horari fins a les 01:30h. Els comerços estaran fins a les 20 h encara que també podran allargar el seu horari si ho desitgen. Finalment, la Fira obrirà el diumenge 6 d’octubre a les 11 h i quedarà clausurada a les 20 h.

Els establiments participants mostraran als burjassoters i als visitants aquesta genial iniciativa comercial, els productes i el treball que realitzen i que posen a la disposició dels seus clients. Aquesta gran trobada entre comerciants i veïns que ha demostrat, en altres edicions, ser tan positiu per al comerç local, comptarà també amb la possibilitat de degustar els millors productes realitzats pels hostalers en el moment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =