25n
25N
25N

Burjassot celebra una escola de Pasqua virtual

Burjassot celebra una escola de Pasqua virtual
09/04/2020 -

Des que va començar el confinament en les llars, cada àrea i departament de l’Ajuntament de Burjassot, treballa per i per a facilitar la vida dels burjassotenses, des de diferents àmbits i en el marc d’aquestes setmanes tan complicades. Així, en el cas de les àrees de Cultura i Joventut, els tècnics municipals estan oferint alternatives a l’oci a l’aire lliure i propostes per a entretenir als més xicotets, a casa.

Ara, amb les vacances de Pasqua més atípiques de la història molt a la vora, Anima’t, l’Escola Municipal d’Animadors, pionera en projectes de dinamització i educació no formal en l’oci i el temps lliure, llança la versió digital de la seua esperada Escola de Pasqua, amb un munt d’activitats que tindran lloc del dimarts 14 al divendres 17 d’abril, a les 11 h, i que es podran seguir des de la pàgina de Facebook de l’Agència Jove.

Els tècnics de cultura i joventut i professors d’Anima’t es connectaren, cada dia en directe, a les 11 h, per a realitzar entretingudes activitats que, des de les seues cases, podran ser seguides pels xiquets i xiquetes, amb la companyia dels seus familiars. En funció de les habilitats cada xiquet/a o de la seua edat, necessitaran major o menor ajuda per part dels seus majors. Però la idea és que cadascuna de les activitats que es proposen, portaran amb si algun valor educacional desenvolupat, a partir del joc i la diversió.

És important destacar que els materials que s’utilitzaran per al desenvolupament de les activitats es poden trobar per casa i que tampoc fa falta disposar de tots ells, de manera que no cal eixir de casa per a anar a comprar-los. Per a mantenir la sorpresa, els tècnics i professors només han avançat els materials que es necessitaran:

– Per a l’activitat del dimarts 14 d’abril: bosses de fem, llana o fil, ninotets de plàstic o cullera de plàstic, tisores, cúter, cartó, cola i colors.
– Per a l’activitat del dimecres 15 d’abril: un pitxer, una botella o got d’aigua gran, una botella d’oli, un got amb aigua, colorant alimentós, un embut, una pastilla efervescent i un grapat de fideus.
– Per a l’activitat del dijous 16 d’abril: la tapa d’una caixa de sabates o similar, gomes de pèl, pinces, escuradents, enquadernadors, tapes i taps, cola, punxó, tisores, dibuixos de personatges favorits, bales o boles xicotetes i folis.
– Per a l’activitat del divendres 17 d’abril: una base de cartó, una botella de plàstic, cola, paper de periòdic o plastilina, vinagre, pintura de témperes, colorant alimentós o pebre roig, sabó líquid i bicarbonat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + disset =