caixa popular

Burjassot demanarà a l'Ajuntament de València modificar el conveni de cessió de Les Sitges

Burjassot demanarà a l'Ajuntament de València modificar el conveni de cessió de Les Sitges
28/11/2018 -

El Ple de l’Ajuntament de Burjassot ha aprovat per unanimitat de tots els grups que el componen, PSPV-PSOE, Compromís, PP, Ciudadanos, EU i Totes amb Burjassot, sol·licitar a l’Ajuntament de València la modificació del conveni de cessió de les Sitges, passant a ser de 75 anys, prorrogables. Així mateix, es va aprovar modificar l’article primer de l’acord per a preservar el seu dret a rèplica en cas que es rescindira el contracte.

Tots els grups van recolzar la moció presentada, a instàncies d’una proposta de l’Associació “Amics dels Sitges”, per a ajustar l’actual conveni de cessió a la legislació a fi de poder optar a diverses subvencions d’organismes públics. I és que la normativa estableix que els beneficiaris de fons o ajudes han d’acreditar una cessió d’ús al seu favor de l’immoble d’un termini mínim de 50 anys.

Amb l’aprovació de la moció, s’ha acordat, a més d’establir que el termini de vigència del conveni es fixe en 75 anys prorrogables, l’eliminació de la condició primera del citat conveni que estableix “que en qualsevol moment pot declarar caducat i retirar aquest permís per l’Excelentíssim Ajuntament de València, sense dret a reclamació ni indemnització alguna per part de l’organisme ocupant, tant respecte a l’immoble com a les instal·lacions de caràcter inamovible que existiren en ell, al temps d’acordar-se la caducitat, comprometent-se a desallotjar-lo des de quan se li curse per la Corporació Municipal un preavís de tres mesos de termini per a dur-lo a terme”.

Més informació


jo amb ribo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × dos =