25n
25N
25N

Burjassot publica la convocatòria d'ajudes en matèria de festes per a 2019

Burjassot publica la convocatòria d'ajudes en matèria de festes per a 2019
18/10/2019 -

L’Ajuntament de Burjassot, en Junta de Govern celebrada el passat mes de setembre, ha aprovat i publicat la convocatòria d’ajudes en matèria de festes per a l’exercici de 2019. La convocatòria té per objecte regular el procediment de concessió de les ajudes econòmiques, mitjançant règim de concurrència competitiva, a les entitats organitzadores de festes de caràcter tradicional, singular o popular, per a la realització de programes, projectes o activitats que s’hagen desenvolupat o vagen a desenvolupar-se durant l’exercici 2019. Aquestes activitats hauran de fomentar la participació activa de la ciutadania, com a mitjà per a fomentar la convivència entre veïns, la preservació de les tradicions existents en el municipi a través dels festejos populars, així com reforçar els valors socials i culturals en els diferents barris.

El Butlletí Oficial de la Província de València va publicar, dimarts passat 15 d’octubre, l’anunci de l’Ajuntament de Burjassot relatiu a aquesta convocatòria d’ajudes, de manera que les sol·licituds, juntament amb la documentació requerida en les bases de la convocatòria, podran presentar-se, del 16 al 29 d’octubre de 2019, tots dos inclusivament. Les sol·licituds hauran de ser presentades en el Registre d’entrada de l’Ajuntament de manera presencial, o per mitjans electrònics.

Podran ser beneficiaris/as d’aquestes ajudes les entitats ciutadanes festives que estiguen inscrites en el Registre Municipal d’Associacions. Aquestes hauran de complir les condicions establides en l’article 5 de l’Ordenança General Reguladora de Subvencions aprovada per l’Ajuntament de Burjassot; no perseguir finalitats lucratives ni dependre econòmicament o institucionalment d’entitats lucratives i estar al corrent d’obligacions tributàries amb l’Ajuntament.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − onze =