25n
Orgull
Orgull

L'Ajuntament de Burjassot signa un conveni amb la Parròquia Sant Josep Obrer per a col·laborar amb el seu Banc d'Aliments

L'Ajuntament de Burjassot signa un conveni amb la Parròquia Sant Josep Obrer per a col·laborar amb el seu Banc d'Aliments
21/06/2021 -

Aquest matí s’ha subscrit un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Burjassot, representat per l’alcalde, Rafa García i la parròquia Sant Josep Obrer del municipi, representada pel rector titular d’aquesta, Ramón Iceta Olaizola. En l’acte de la signatura ha sigut present també la regidora de Serveis Socials, Isabel Mora.

L’objecte de l’acord és col·laborar des del Consistori, a través de la regidoria de Serveis Socials que dirigeix Isabel Mora, amb aquesta parròquia en les activitats relacionades amb el banc d’aliments que gestiona. Així, mitjançant aquest acord, l’Ajuntament de Burjassot es compromet a concedir una subvenció anual, per import de 2000 euros i durant quatre anualitats, a la parròquia de Sant Josep Obrer, per a sufragar les despeses de transport, distribució i repartiment d’aliments entre les persones i/o famílies de Burjassot que es troben en situació de risc i vulnerabilitat social.

Per part seua, la parròquia haurà de garantir el bon funcionament del banc d’aliments, portar un control nominatiu de les persones beneficiàries ateses i col·laborar i coordinar-se amb el Departament de Serveis Socials de Burjassot en l’atenció a les famílies i/o persones que requeresquen la provisió d’aliments.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 4 =