25n
25N
25N

Burjassot celebra el Dia Mundial de la Diabetis amb diferents activitats

Burjassot celebra el Dia Mundial de la Diabetis amb diferents activitats
11/11/2019 -

Dijous que ve 14 de novembre se celebra el Dia Mundial de la Diabetis i a Burjassot se celebrarà amb diferents activitats que s’han organitzat des de l’associació Diabètics Burjassot, en col·laboració amb la regidoria de Sanitat, que dirigeix Isabel M. Mora. La primera activitat tindrà lloc dimarts que ve 12 de novembre i es tracta d’un especial d’Associa’t, el programa de ràdio dedicat a l’associacionisme que, a partir de les 18 h, comptarà amb l’Associació Diabètics Burjassot com a convidada.

El dimecres 13 de novembre, a partir de les 10.30 h, l’Associació Diabètics Burjassot instal·larà una taula informativa a la porta de l’Ajuntament on hi haurà informació relacionada amb la diabetis i amb l’entitat burjassotera. El Dia Mundial de la Diabetis se celebrarà a Burjassot amb una masterclass de cuina, que tindrà lloc en la Cafeteria de la Casa de Cultura, de 17.30 h a 20 h. Les receptes, elaborades i explicades pel cuiner de la cafeteria, es basaran en una alimentació adequada per a persones diabètiques i, una vegada elaborades, es podran degustar.

El Dia Mundial de la Diabetis es va crear en 1991 com a mitjà per a augmentar la conscienciació global sobre aquesta malaltia. És una oportunitat per a dirigir l’atenció de les poblacions cap a les causes, símptomes, complicacions i tractament d’aquesta greu afecció, que es troba en constant augment a tot el món.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × tres =

caixaontinyent
lleida 2020
paterna
ruta massamagrell