25n
Orgull
Orgull

Burjassot aprova les ajudes per a estudis i formació artística de joves entre 6 i 14 anys

Burjassot aprova les ajudes per a estudis i formació artística de joves entre 6 i 14 anys
23/06/2021 -

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Burjassot ha aprovat la convocatòria d’ajudes per a estudis i formació per a ensenyaments artístics, música i dansa, de xiquets i xiquetes entre 6 i 14 anys. L’import màxim de subvenció que es podrà concedir a cada participant serà de 1.000 euros.

L’objectiu d’aquestes ajudes és el de distingir, promocionar i reconéixer el rendiment acadèmic i la cultura del mèrit i l’excel·lència dels joves estudiants que cursen estudis d’Ensenyaments Elementals i Professionals de Música i Dansa, sempre que complisquen les bases de la convocatòria que es poden consultar en el Portal de Transparència.

Les sol·licituds, dirigides al Sr Alcalde-President, es presentaran preferentment per mitjans electrònics en el Registre d’entrada de l’Ajuntament de Burjassot a través de la Seu Electrònica. Així mateix, es podran presentar de manera presencial, en el cas de no disposar de mitjans electrònics, en el Servei d’Atenció al Ciutadà del Consistori, sol·licitant Cita Prèvia.

El termini de presentació de sol·licituds, al costat de la documentació que s’especifica en les bases, serà de 15 dies hàbils comptats a partir del següent a la publicació de la convocatòria en el Butlletí Oficial de la Província.

Podrà ser beneficiari de les ajudes l’alumnat entre 6 i 14 anys, nascut entre 2007 i 2015, empadronat a Burjassot i matriculat durant el curs 2020/2021 a les Escoles de Música i Dansa oficials. En tots els casos, les persones sol·licitants deuran, a més de complir el requisit de l’edat i de l’empadronament, no percebre ajudes o subvencions destinades al mateix fi que resulten incompatibles amb la present ajuda, i que en cas de ser compatibles, no superen conjuntament el cost de la despesa subvencionada; estar al corrent del pagament amb la hisenda municipal i complir les condicions establides en l’article 5 de l’Ordenança General reguladora de Subvencions de l’Ajuntament de Burjassot.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × dos =