25n
25N
25N

Burjassot anima a les persones majors a mantindre’s actives, amb senzills exercicis

Burjassot anima a les persones majors a mantindre’s actives, amb senzills exercicis
29/04/2020 -

Els dies seguits a casa fan que inevitablement ens moguem menys i que el canvi en la nostra rutina ens espente al sedentarisme i a les perilloses hores seguides en el sofà o en el llit. Però està àmpliament provat científicament, i recomanat sanitàriament, que l’exercici físic, encara que siga d’intensitat lleu, té nombrosos beneficis per a l’organisme, tant a nivell purament físic com mental i emocional.

Per tot això, la regidoria de Majors que dirigeix Mª Ángeles Navarro, vol contribuir al fet que les persones majors de Burjassot disposen d’algunes eines per a, almenys una estona al dia, moure una mica el cos amb unes senzilles taules d’exercicis. Així, Cristina Jiménez, la professora del taller de gerontogimnàstica que s’imparteix en alguns centres socials de Burjassot, està compartint, en les xarxes socials, sessions curtes d’exercicis per a persones majors, basats sobretot en la mobilitat de les cames i braços, així com de coll i cervicals i estiraments i tots ells d’intensitat molt lleu.

A partir d’ara, els vídeos es podran veure en el canal de Youtube de l’Ajuntament de Burjassot i en la secció de vídeos de la web municipal, igual que també estan disponibles en la pàgina de Facebook d’Alcaldia. Amb aquestes breus píndoles de gimnàstica, les persones majors poden invertir en el seu benestar personal durant el confinament i practicar allò de mens sana in corpore sano.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + quinze =