25n
25N
25N

Burjassot amplia l'Oficina Tècnica Municipal amb dues noves arquitectes tècniques

Burjassot amplia l'Oficina Tècnica Municipal amb dues noves arquitectes tècniques
26/05/2021 -

L’Ajuntament de Burjassot ha reforçat recentment l’Oficina Tècnica Municipal, amb la incorporació de dues noves arquitectes tècniques a l’equip de personal d’aquest departament.

Cristina Beleña Milles i Rebeca Sancho Montesinos han sigut rebudes aquest mateix matí (26-05-2021) per l’alcalde de Burjassot, Rafa García, a més de pels regidors de Governació i Personal, i d’Urbanisme i Serveis Municipals, les àrees del Consistori més directament relacionades amb el treball diari de l’Oficina Tècnica Municipal.

Les dues noves treballadores municipals han sigut seleccionades en el marc d’un procés selectiu en el qual s’ha constituït una Borsa d’Ocupació Temporal. L’alcalde, Rafa García, acompanyat dels regidors implicats i de diferents tècnics municipals, els ha donat la “benvinguda a l’Ajuntament de Burjassot” al mateix temps que els ha “animat a implicar-se al màxim en aquesta nova etapa de la seua trajectòria professional en l’àmbit de l’administració local i a no dubtar a secundar-se en els tècnics actuals de l’equip, caracteritzats per la seua eficàcia i professionalitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres + 6 =