25n
25N
25N

Burjassot amplia la cobertura wifi gratuïta en el municipi

Burjassot amplia la cobertura wifi gratuïta en el municipi
05/08/2019 -

Burjassot és un dels 510 municipis espanyols, i 3.400 comunitaris, que han aconseguit la subvenció de 15000 euros de la Unió Europea per a facilitar la instal·lació de wifi d’accés gratuït en llocs públics. Aquesta ajuda europea s’emmarca dins de la segona convocatòria del programa Wifi4EU.

Aquest matí (5-08-2019) ha tingut lloc, en el despatx d’Alcaldia, el lliurament simbòlic d’aquest bo Wifi4EU per valor de 15000 euros. L’Alcalde, Rafa García ha rebut el bo que ha sigut entregat per Pedro Alfonso Pérez, gestor de projectes CEF de desplegament d’infraestructures elèctriques i xarxes intel·ligents a la Unió Europea.

Aquesta subvenció procedent d’Europa servirà a Burjassot per a millorar la xarxa wifi ja existent en el municipi i, sobretot, per a poder ampliar la cobertura en aquells punts on encara no existeix i, així, poder arribar a quasi la totalitat del territori amb disponibilitat de cobertura sense fil a Internet.

En paraules de l’Alcalde, “per a Burjassot aquesta injecció econòmica que ens arriba d’Europa és molt important. A Burjassot apostem, ja fa més de deu anys, per facilitar a la ciutadania l’accés a Internet mitjançant la xarxa wifi i, ara, aquesta nova ajuda ens servirà per a continuar ampliant aquesta cobertura, ja que el nostre objectiu és que tots els ciutadans i ciutadanes del municipi, estant sobretot en llocs públics, puguen gaudir del seu dret per a accedir a Internet”.

L’objectiu de la iniciativa Wifi4EU és proporcionar en tota la UE a residents i visitants accés a internet d’alta qualitat a través de punts d’accés Wi-Fi gratuïts situats en espais públics com a parcs, places, edificis administratius, biblioteques i centres de salut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 4 =

mercat medieval ontinyent