25n
25N
25N

Burjassot adquireix 7 sensors d'accés i desinfecció que se situaran en diferents dependències municipals

Burjassot adquireix 7 sensors d'accés i desinfecció que se situaran en diferents dependències municipals
09/11/2020 -

El control d’aforament i la desinfecció en tots els espais municipals és objectiu primordial per a l’Ajuntament de Burjassot que cerca, amb totes les accions que està realitzant en matèria de prevenció davant la Covid-19, que la seguretat tant dels ciutadans i de les ciutadanes com dels treballadors municipals estiga garantida.

Per aquest motiu, el Consistori ha adquirit 7 tòtems amb sensors d’accés i desinfecció que s’estan situant ja en diferents dependències municipals. Es tracta d’un nou element que estarà a l’entrada dels edificis gràcies al qual es garantirà l’aforament de l’espai i, a més, es procedirà a la presa de la temperatura i a la dispensació de gel hidroalcohòlic, generant desinfecció a tots els usuaris de les dependències.

“Aquests nous tòtems que hem instal·lat en diferents dependències municipals facilitaran de manera considerable la presència en les mateixes i, a més, suposen garantir la seguretat de totes les persones que entraran en elles, tant als ciutadans i les ciutadanes que han de realitzar algun tipus de tràmit com la dels treballadors municipals”, tal com ha declarat l’alcalde de Burjassot, Rafa García, qui també ha assenyalat “com aquests nous tòtems ens ajuden també al control de l’aforament dels edificis, ja que cada persona que passa per ell és comptada i es garanteix amb això que no se supere el número màxim de capacitat de la instal·lació”.

Els tòtems s’estan situant a l’Ajuntament, el Pavelló Cobert, el Mercat Municipal l’Almara, la Casa de Cultura, el Centre Cultural Tívoli, l’edifici de la Policia Local i en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado.

Cadascun d’aquests nous tòtems disposa de termòmetre per càmera tèrmica i sensor de temperatura i humitat, connectat a una centraleta. Té també, com s’ha assenyalat, informació d’aforament, capacitat i comptatge i dosificador de gel hidroalcohòlic.

Una vegada l’usuari se’n puja al tòtem, la càmera tèrmica i el sensor de temperatura fan el mesurament i en la pantalla s’indica la temperatura corporal. Si aquesta temperatura és inferior a 37,5 graus, s’encén una llum verda per a poder passar a la instal·lació, en el cas de ser superior, la llum és vermella i surt un missatge d’avís, ja que no es pot entrar a l’edifici. Així mateix, cada persona és comptada i se sap a cada moment quantes persones estan en la instal·lació.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 16 =