25n
25N
25N

Burjassot acull la prova de la qual eixiran els elegits per al Campionat del Món de 24 hores

Burjassot acull la prova de la qual eixiran els elegits per al Campionat del Món de 24 hores
06/05/2021 -

Les pistes d’atletisme del Poliesportiu Municipal de Burjassot acolliran, el dissabte 8 i el diumenge 9 de maig, la prova d’ultra fondo de la qual eixiran els triats i triades per a disputar el Campionat del Món d’ultra fondo. L’objectiu de tots els atletes que es congreguen: aconseguir mínima per al Campionat del Món que està establida en 240 quilòmetres. La prova, organitzada pel Club d’Atletisme Los Silos de Burjassot, s’havia d’haver celebrat l’octubre de 2020, però va quedar suspesa per la pandèmia.

Entre els atletes que competiran destaca l’atleta local Eduardo L. Gómez, el medallista de bronze en 100 km i president del C.A Los Silos. També estarà l’asturià Nicolás de les Heras (Associació Atlètica Avilesina), que va aconseguir ser “recordista” nacional de la distància, des que en l’Europeu de Timisoara de 2018 batera el rècord d’Espanya amb 257.745 km que va ostentar durant més d’11 anys l’històric José Luís *Posado, qui també estarà en la línia d’eixida.

Les pistes de Burjassot albergaran en total quatre proves: 24h, 12h, 6h i 100 km, i el Club d’Atletisme Los Silos intentarà afermar, en el panorama atlètic nacional, a la seua renovada plantilla de ultrafondistes amb 19 homes i 6 dones. L’objectiu en aquest cas és la classificació per al Campionat d’Espanya de 100 km de Clubs.

Inclosa en el calendari Internacional de la RFEA, aquesta prova està enquadrada com a Competicions Oficials d’Àmbit Estatal (COAE) de caràcter no professional, i ja té l’etiqueta de Bronze de la IAU (Secció d’Ultrafondo de la Federació Internacional d’Atletisme).

Per a afavorir la presència de públic i garantir la seguretat de totes les persones que desitgen presenciar en directe la prova, el club comptarà amb un sistema innovador i pioner per al control de l’aforament en directe desenvolupat per *Satendi, una empresa conformada per tres joves enginyers valencians i atletes del mateix CA Los Silos. Aquest sistema també serà usat per a l’accés escalonat dels esportistes a les instal·lacions municipals. A més, l’organització realitzarà una prova d’antígens prèvia a tots els participants i disposarà de tots els protocols d’higiene i distància exigits per la normativa sanitària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + quinze =