25n
25N
25N

Burjassot acull la jornada "La salut de les dones en temps de pandèmia"

Burjassot acull la jornada "La salut de les dones en temps de pandèmia"
31/05/2021 -

Burjassot comença el mes de juny amb una nova activitat organitzada des de l’àrea d’Igualtat i Feminisme, dirigida per l’alcalde del municipi, Rafa García.

Aquesta acció es desenvoluparà en el Centre Socioeducatiu Díaz Pintado el dijous 3 de juny a les 19.00 hores i es tracta de la jornada “La salut de les dones en temps de pandèmia” que comptarà amb la participació de Gabriela Moriana Mateo, sociòloga i directora de l’Institut Universitari d´Estudis dels Dons de la Universitat de València; Begoña Frades García, psiquiatre i cap de l’àrea de salut mental de l’Hospital Pare Jofre i Reyes Matamales Arribas, educadora social a l’Ajuntament de València.

Per a participar en la jornada, emmarcada entorn del Dia Internacional d’acció per la salut de les dones i subvencionada pel Pacte d’Estat contra la Violència de Gènere, és necessari inscriure’s en la mateixa, ja que l’aforament és limitat. La reserva de plaça pot realitzar-se donant el nom, cognoms i nombre de persones assistents per correu electrònic a accionsocial@burjassot.es o telefonant al 96 390 67 18.

Es tracta d’una jornada en la qual es parlarà des de diferents àrees de com la pandèmia ha afectat la salut de les dones, des del punt de vista sanitari, acadèmic o de salut mental, entre altres, sempre amb perspectiva de gènere, donant resposta a com s’ha emportat o quins problemes ha pogut causar, entre altres temes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + quinze =