25n
25N
25N

Burjassot acull una jornada lúdica d'acolliment familiar

Burjassot acull una jornada lúdica d'acolliment familiar
19/11/2019 -

La Casa de Cultura de Burjassot acollirà, diumenge que ve 24 de novembre, una jornada lúdica d’acolliment familiar, organitzada per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, des de la Direcció General d’Infància i Adolescència. En la Jornada col·labora l’Ajuntament de Burjassot, des de la regidoria de Protecció i Drets de la Infància, dirigida per Yolanda Andrés, a més d’altres entitats que treballen per al foment de l’acolliment com EMAFI, AVAF, Diagrama, SSOM o Acaronar.

La Jornada lúdica se celebrarà de 10 h a 14 h i, al llarg del matí, se succeiran les actuacions musicals, els balls i les danses i també hi haurà diferents tallers per als més xicotets. Per exemple, es realitzarà un taller de xapes amb dibuixos de diferents tipus de família per a acolorir amb el lema “Dret a tindre una família”. Un photocall representarà el saló d’una llar, de manera que els presents podran fer-se autèntiques fotos de família i també hi haurà contacontes interactius sobre acolliment familiar, entre moltes altres activitats de sensibilització.

L’objectiu d’aquesta jornada és visibilitzar el recurs d’acolliment familiar i està dirigit tant a les famílies acollidores, com a persones i famílies sensibilitzades amb la importància de l’acolliment familiar que vulguen fer el pas d’acollir.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 1 =

lleida 2020
activem alfafar