25n
25N
25N

Burjassot obri el termini d'inscripció de la seua Escola d'Estiu, el 12 de juny

Burjassot obri el termini d'inscripció de la seua Escola d'Estiu, el 12 de juny
10/06/2020 -

El pròxim 12 de juny, l’Ajuntament de Burjassot, des de l’àrea de Cultura i Joventut, obrirà el termini per a les inscripcions a la seua Escola d’Estiu, la qual es celebrarà del 22 de juny al 31 de juliol. Un projecte que enguany té com a objectiu fonamental, a més de fer que els xiquets i xiquetes de la casa passen un inici d’estiu diferent, facilitar a les famílies burjassoteres la conciliació laboral i familiar.

Les inscripcions podran realitzar-se, des de les 8.00 hores, en la web municipal, on hi haurà un enllaç que portarà directament a la secció de la matrícula, o bé de manera presencial a la Casa de Cultura, sol·licitant cita prèvia, necessàriament.

L’Escola d’Estiu, amb places limitades, està oberta a xiquets i xiquetes amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys (nascuts entre 2008 i 2016) i es desenvoluparà, sota les més adequades mesures higièniques i sanitàries, complint les directrius que marquen les autoritats sanitàries, en un dels centres educatius del municipi, concretament en el CEIP Miguel Bordonau.

Podran assistir a l’Escola d’estiu aquells xiquets i xiquetes, els tutors legals dels quals no puguen fer-se càrrec d’ells durant l’horari d’aquesta Escola per motius laborals o de força major. Per a això, hauran de presentar el certificat de l’empresa que acredite que han de treballar presencialment en el seu lloc de treball així com l’horari a realitzar o la Declaració Responsable. En el cas d’altres circumstàncies, la documentació acreditativa d’aquestes, el SIP del xiquet o de la xiqueta i una foto grandària carnet.

Quant als preus de l’Escola d’Estiu d’enguany, aquells xiquets i xiquetes que es matriculen per a tota l’Escola, del 22 de juny al 31 de juliol en horari regular, de 9.00 a 14.00 hores, les famílies hauran d’abonar 170€ mentre que l’import mensual, del 29 de juny al 31 de juliol, serà de 130€. En el cas de fer les matrícules per quinzenes, dues setmanes consecutives, el preu serà de 70€ i, per setmanes individuals, de 40€ per cadascuna d’elles.

En el cas dels serveis extraordinaris, amb l’entrada a les 8.00 hores, caldrà afegir al cost de l’escola completa 40€ (total 210€); si la inscripció és mensual, 30€ (total 160€), si és quinzenal, 15€ (total 85€ per quinzena) i si és setmanal, 10€ (total, 50€ per setmana).

Els preus tenen un descompte del 50% per família nombrosa i un 100% per família nombrosa especial.

Els protocols de seguretat i higiene que se seguiran es publicaran en l’àrea de cultura de la web municipal i, a més, s’entregaran als pares i/o tutors en el moment de realitzar la matrícula. En la citada web està també tota la informació sobre l’Escola d’Estiu 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × un =