caixa popular

Un protagonista especial per al 9 d'octubre

La Comissió de Festes de Sant Roc 2018, en col·laboració amb l’Ajuntament, organitza enguany la jornada festiva

Un protagonista especial per al 9 d'octubre

Un any més Burjassot celebrarà la festivitat del 9 d’octubre envoltat de tradició. Dins d’una setmana tan grans com xicotets estan cridats a gaudir de les activitats que des de la Comissió de Festes de Sant Roc 2018, en col·laboració amb l’Ajuntament, han organitzat: jocs tradicionals i un dels plats més típics per a menjar, arròs amb fesols i naps.

Serà a primera hora, perquè el foc lent obre la seua màgia, quan en la Pinada de la Casa de la Cultura es cale foc als ‘fogons’ on es cuinaran les 3.000 racions de Caldera. Mentre el menjar es va cuinant els més xicotets podran gaudir de les activitats lúdiques que s’han organitzat en la Plaça de la Casa de la Cultura. Inflables i jocs com el calaix, el set i mitjà, tiroxines… estaran organitzats per l’Entitat Cultural Valenciana El Piló o el Futbol organitzat per l’Associació de Futbol Mesa Burjassot (FMB) seran alguns dels protagonistes.

A partir de les 14 hores, tot aquell que és fins a la Pinada de la Casa de la Cultura amb el seu plat i el seu cobert podrà paladejar i gaudir de les calderes cuinades per a l’ocasió. a més, com s’ocorre any després d’anys, les calderes es portaran també a la Llar Sequera.

A més dels organitzadors d’esta ocasió, Comissió de Festes de Sant Roc 2018 i l’Ajuntament, i l’Entitat Cultural Valenciana El Piló i l’Associació de Futbol Mesa Burjassot (FMB) que organitzen els jocs i activitats lúdiques, també han col·laborat en la realització de la festivitat del 9 d’octubre l’Agrupació de Falles, les Clavariesses de la Verge del Cap i de la Trobada 2018, les Festes de Capità Uribarry, 613 Habitatges i Santa Gemma, l’AAVV Maestro Lope i l’Associació Cultural Andalusa Al-Andalus 25 Burjassot.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris