25n
25N
25N

Visita els caçamines en el port de València

Aquests vaixells treballen per a la detecció i neutralització d’artefactes explosius

Visita els caçamines en el port de València
22/03/2017 -

Els caçamines ‘Sellas’ i ‘Tambre’ es troben en el port de València, i ofereixen una jornada de portes obertes per a tots aquells interessats que vulguen veure com són aquest tipus de vaixells per dins, i quines són les seues principals funcions.

De manera periòdica, els caçamines realitzen una exploració dels fons marins en els accessos als principals ports espanyols, així com la recopilació de dades submarines, que permeten obtenir informació actualitzada d’aquests espais marítims d’interés.

Concretament, la missió principal d’aquests bucs és la detecció i neutralització d’artefactes explosius submergits, que poden haver sigut col·locats en bases navals, derrotes costaneres o accessos als ports.

Aquests vaixells, que han estat realitzant operacions de mesures contramines en el Golf de València, han realitzat una escala en el port de València on, ahir, ja va tenir lloc una cerimònia d’arriat solemne de bandera, d’acord amb els costums de l’Armada.

No obstant això, encara eres a temps de recórrer els diferents compartiments del vaixell, així com de conéixer, de primera mà, les accions que duen a terme. L’horari de visita serà de 09.30 a 13.00 hores i de 15.30 a 17.30 hores.

Una oportunitat perfecta per a descobrir com treballa l’Armada Espanyola, però també com són aquests bucs moderns, que van ser lliurats entre els anys 1999 i 2000.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =

museo prehistoria
museo prehistoria