25n
25N
25N

Silla i Mislata notifiquen brots de coronavirus

Silla i Mislata notifiquen brots de coronavirus
23/10/2020 -

La Comunitat Valenciana ha informat de 1.202 nous casos de coronavirus i un total de 53 brots dels quals dos s’han produït a l’Horta Sud. En el cas de Silla, es tracta d’un brot d’origen social amb tres persones contagiades, mentre que, a Mislata, el brot, també d’origen social, ascendeix a 7 casos positius. En aquests moments, en tot el territori valencià romanen actius 7.907 casos, que suposa el 12,40% del total de positius.

Així mateix, s’han notificat 418 altes a pacients amb coronavirus i 808 persones romanen ingressades als hospitals valencians. S’ha lamentat la defunció d’11 persones, que eleven a 1.764 el nombre de persones que no han superat el virus des de l’inici de la pandèmia. Per províncies, 257 són de Castelló, 607 d’Alacant i 900 de València.

La Comunitat Valenciana ja ha anunciat que declararà el toc de queda per a intentar frenar l’expansió del virus i arribar a desembre amb millors xifres. Malgrat que el territori valencià no es troba entre les comunitats autònomes amb major incidència de la Covid-19, des de la Conselleria de Sanitat no volen esperar per a evitar posar mesures més dràstiques en el futur. Es preveu que el toc de queda entre en vigor durant els primers dies de la setmana vinent, i s’allargarà fins al 9 de desembre. L’horari serà de 00.00 a 06.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 2 =