25n
25N
25N

Brots a l'Horta Nord: Rafelbunyol, Bonrepòs i Mirambell i Moncada

Brots a l'Horta Nord: Rafelbunyol, Bonrepòs i Mirambell i Moncada
28/10/2020 -

Tres municipis de l’Horta Nord han registrat brots de coronavirus des de l’última actualització. És el cas de Rafelbunyol, Bonrepòs i Mirambell i Moncada i, en els tres casos, s’ha produït en l’entorn social. Així, a Rafelbunyol han sigut tres les persones que han donat positiu, mentre que a Bonrepòs i Mirambell i Moncada els brots han acabat amb 4 i 5 persones contagiades. En total, la Comunitat Valenciana ha informat de 1.606 nous casos, 7 defuncions i 822 altes a pacients. En aquests moments, 1.061 persones segueixen ingressades.

La Comunitat Valenciana ha passat al nivell 3 del semàfor Covid, que presentava el ministre de Sanitat, Salvador Illa, amb l’objectiu de mesurar els nivells de risc de cada comunitat autònoma i, en conseqüència, establir una sèrie de restriccions per a frenar l’expansió del coronavirus. La Comunitat Valenciana ha estat, durant diverses setmanes, en el nivell 2. No obstant això, les últimes dades registrades han fet que el risc en el territori valencià passe a ser alt.

En aquests moments, s’està a l’espera que el president de la Generalitat, Ximo Puig, anuncie el tancament perimetral de la Comunitat Valenciana, així com noves restriccions per a aquells municipis amb major incidència del virus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =