25n
25N
25N

Cinc brots de coronavirus en tres municipis de l'Horta: Paterna, Catarroja i Puçol

Cinc brots de coronavirus en tres municipis de l'Horta: Paterna, Catarroja i Puçol
11/11/2020 -

La Conselleria de Sanitat ha informat de cinc brots de coronavirus en tres municipis de l’Horta de València. Així, mentre Catarroja ha registrat un brot social a cinc persones contagiades, en els altres dos municipis s’han notificat dos brots en cadascun d’ells. En el cas de Puçol, es tracta de dos brots d’origen social amb 3 i 6 casos que han donat positiu en Covid-19. D’altra banda, a Paterna s’ha informat d’un brot d’origen laboral amb 5 persones contagiades, mentre que, en un altre brot d’origen social, el nombre de positius s’ha elevat a 9.

En tota la Comunitat Valenciana, Sanitat ha informat de 1.936 nous casos i 53 brots. Així mateix, s’han donat 1.452 altes i s’han registrat 15 noves defuncions. El nombre de persones que romanen ingressades als hospitals valencians a causa de la Covid-19 ascendeix a 1.530.

En aquests moments, romanen actius 14.901 casos. La consellera de Sanitat, Ana Barceló, va demanar, en la roda de premsa d’ahir, que es compliren amb les mesures establides perquè és l’única manera de reduir la transmissió del virus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 1 =