25n
25N
25N

Dos municipis de l'Horta registren brots de coronavirus, un d'ells en un centre educatiu

Dos municipis de l'Horta registren brots de coronavirus, un d'ells en un centre educatiu
30/09/2020 -

Nous brots de coronavirus als municipis de l’Horta de València. Així l’ha notificat la Conselleria de Sanitat en l’actualització de les dades de la Covid-19 de la Comunitat Valenciana. D’aquesta manera, en un dia, s’ha notificat un brot al municipi d’Alboraia (Horta Nord), que ha tingut el seu origen en l’entorn laboral amb tres casos positius; i un altre brot, també amb tres persones contagiades, a Quart de Poblet (Horta Sud), que s’ha produït en un centre educatiu.

La Comunitat Valenciana ha registrat 613 nous casos de coronavirus i 1.104 altes. Així mateix, s’han notificat sis noves defuncions i 389 persones continuen ingressades als hospitals valencians. En aquests moments hi ha actius 5.639 casos, la qual cosa suposa un 11,25% del total de positius.

Respecte a la situació de les residències, hi ha algun cas positiu en 38 residències de majors, 4 centres de persones amb diversitat funcional i 3 centres de menors. Actualment, es troben sota vigilància activa de control sanitari set residències.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + onze =