25n
25N
25N

Tres municipis de l'Horta Nord notifiquen brots de coronavirus

Tres municipis de l'Horta Nord notifiquen brots de coronavirus
02/10/2020 -

La Conselleria de Sanitat ha informat de l’última actualització de les dades del coronavirus a la Comunitat Valenciana. Així, tres municipis de l’Horta Nord han registrat nous brots de Covid-19, que s’han originat en entorns diferents. Així, en el cas de Puçol, es tracta d’un brot d’origen laboral amb quatre persones contagiades. D’altra banda, al municipi de Burjassot s’han notificat tres nous casos positius en un brot que s’ha produït en l’entorn social i, finalment, a Alfara del Patriarca s’ha produït un brot en un centre educatiu amb quatre persones contagiades.

La Comunitat Valenciana ha registrat, en un dia, 590 casos i 638 altes. Així mateix, 402 persones romanen ingressades als hospitals valencians i s’han produït cinc noves defuncions per coronavirus, elevant a 1.656 el nombre de persones que han mort a causa d’aquesta pandèmia. Actualment, romanen actius 5.531 casos.

El nombre total de proves dutes a terme per a la detecció del coronavirus ascendeix a 1.128.613, de les quals 977.141 han sigut a través de PCR i 151.472 mitjançant test ràpid.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × quatre =

Valencia activa
bombers
Valencia activa