25n
25N
25N

18 persones contagiades de coronavirus a Sedaví per un brot d'origen educatiu

18 persones contagiades de coronavirus a Sedaví per un brot d'origen educatiu
30/10/2020 -

Sanitat ha confirmat, aquesta vesprada, un brot de coronavirus d’origen educatiu al municipi valencià de Sedaví. Després de la realització de les proves de detecció, s’ha informat de 18 persones que han donat positiu en Covid-19. El de Sedaví és un dels 88 brots que s’han registrat, en un dia, a la Comunitat Valenciana. Ara, les persones contagiades hauran de complir amb la quarantena, tal com s’estableix en el protocol sanitari.

Així mateix, la Conselleria ha notificat 1.517 nous casos positius i 9 defuncions per coronavirus. En aquests moments, 11.853 casos romanen actius en tot el territori valencià. D’altra banda, s’han donat 807 altes a pacients, mentre que, als hospitals valencians, romanen ingressats 1.149 persones. Per províncies, 107 són de Castelló (19 en UCI), 396 pertanyen a Alacant (73 en UCI) i 646 són de la província de València (80 d’ells en UCI).

El Sindicat d’Infermeria de la Comunitat Valenciana (SATSE) ha demanat a la Conselleria de Sanitat que establisca mesures de reforç, cobertura i ampliació de personal tant en les unitats de crítics com en la resta de serveis hospitalaris davant el “progressiu” augment de casos greus per la segona onada de la Covid-19.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 8 =