25n
25N
25N

Brot de coronavirus d'origen laboral a Sagunt

Brot de coronavirus d'origen laboral a Sagunt
20/10/2020 -

La Comunitat Valenciana ha informat de 1.318 nous contagis i 31 nous brots. D’ells, un s’ha originat a la localitat de Sagunt, en l’entorn laboral, amb un total de 5 casos positius confirmats mitjançant PCR o test d’antígens. La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha demanat a la ciutadania que extreme les precaucions i es complisquen estrictament amb les mesures per a evitar que seguisquen augmentant els contagis, i ha advertit que, amb l’arribada del fred, “és molt probable que la situació empitjore. És necessari frenar l’augment de casos diaris i tallar així les cadenes de transmissió del virus”.

En l’actualitat, 6.723 casos de coronavirus continuen actius, la qual cosa suposa l’11,06% del total de positius. Així mateix, s’han donat 595 altes a pacients i 717 persones segueixen ingressades als hospitals valencians. S’ha lamentat la defunció de cinc persones.

Hui dia, hi ha algun cas positiu en 21 residències de majors, 7 centres de persones amb diversitat funcional i 2 centres de menors. A més, 8 residències de la Comunitat Valenciana es troben sota vigilància activa de control sanitari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + divuit =