25n
25N
25N

15 agents de la Policia Local de València donen positiu per coronavirus

Almenys 36 agents es troben en quarantena a l’haver estat en contacte amb els positius

15 agents de la Policia Local de València donen positiu per coronavirus
27/10/2020 -

Un brot per coronavirus a la Policia Local de València a la Unitat de Convivència i Seguretat (UCOS) i 10 casos aïllats ha obligat a posar en quarantena a 36 agents del cos. Els treballadors havien estat fent una vigilància activa de mercats ambulants extraordinaris i es contagiaren durant un esmorzar la setmana passada, segons confirmen des de la regidoria de Protecció Ciutadana.

A banda d’aquest brot, s’ha originat dins del cos de policia 10 casos aïllats. El que, juntament, ha provocat que 36 agents es troben en quarantena. Així, fins que passen els 10 dies obligatoris de quarantena, en els pròxims dies els agents aniran incorporant-se a mesura que marca el protocol d’actuació en aquests casos.

Segons fonts policials, el brot es produeix després que la prefectura del cos haja emés diverses circulars advertint de la necessitat de ser igualment exigents en el camp personal com en el professional. «No és possible que es faça un gran treball mentre s’està de servei i després ens relaxem amb els amics», diuen les fonts.

Fins ara, en la Policia Local de València, que té 1.500 agents en actiu, només hi ha hagut 13 positius confirmats per PCR. I només un d’ells s’ha contagiat en el treball, expliquen les mateixes fonts.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + nou =