25n
25N
25N

Brot de coronavirus a l'Horta Nord: Alboraia i Puçol

Brot de coronavirus a l'Horta Nord: Alboraia i Puçol
25/09/2020 -

L’Horta Nord ha registrat nous brots de coronavirus, d’acord amb les últimes dades de la Conselleria de Sanitat. D’aquesta manera, Alboraia i Puçol són els municipis que, en aquesta ocasió, han notificat brots d’origen social. Després de la realització de la PCR, el brot d’Alboraia és de només tres persones, mentre que el de Puçol s’eleva a sis persones contagiades per coronavirus.

En l’última jornada, la Comunitat Valenciana ha confirmat 610 nous casos positius, que eleva a 39.763 el nombre de persones que s’han contagiat des de l’inici de la pandèmia. No obstant això, en l’actualitat, hi ha actius 6.045 casos, que suposa el 12,74% del total de positius.

Així mateix, s’han registrat 893 altes i 8 noves defuncions per coronavirus. En l’actualitat, els hospitals valencians tenen 447 persones ingressades als hospitals valencians. Per províncies, 63 a la província de Castelló, amb 10 pacients en UCI; 158 a la província d’Alacant, 30 d’ells en l’UCI; i 226 a la província de València, 31 d’ells en UCI.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × tres =

bombers
CCCC
bombers