25n
25N
25N

12 persones contagiades de coronavirus en un brot a Ontinyent

12 persones contagiades de coronavirus en un brot a Ontinyent
13/10/2020 -

12 persones han donat positiu en Covid-19 en un brot d’origen social notificat a la localitat valenciana d’Ontinyent. Així l’ha confirmat la Conselleria de Sanitat després de l’última actualització de les dades del coronavirus a la Comunitat Valenciana. Des de Sanitat s’ha demanat prudència i, sobretot, complir amb les mesures de seguretat i higièniques, marcades per les autoritats sanitàries, per a evitar la propagació del virus i salvaguardar la salut pública.

En total, la Comunitat Valenciana ha registrat 262 altes i 12 defuncions. De moment, el nombre de casos actius són 5.187, que suposa el 9,29% del total de positius. La Comunitat Valenciana continua sent la comunitat autònoma amb menor incidència del coronavirus, per davall de la mitjana espanyola.

Així mateix, s’han notificat 437 altes a pacients, que eleva el total de persones curades, des de l’inici de la pandèmia, a 46.132. Quant a les residències, hi ha algun cas positiu en 27 residències de majors, en 4 centres de persones amb diversitat funcional i en dos centres de menors. Actualment, es troben sota vigilància activa de control sanitari 6 residències.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − quinze =

Valencia activa
bombers
CCCC
Valencia activa