25n
25N
25N

Burjassot i Godella, els municipis de l'Horta Nord que notifiquen nous brots de coronavirus

Burjassot i Godella, els municipis de l'Horta Nord que notifiquen nous brots de coronavirus
13/10/2020 -

Sanitat ha actualitzat les dades de la incidència del coronavirus a la Comunitat Valenciana. Així, a l’Horta Nord s’han notificat dos brots de Covid-19 als municipis de Burjassot i Godella. En el primer cas, es tracta d’un brot d’origen social amb cinc persones que han donat positiu, després de la realització de la PCR, mentre que, a Godella, el brot, també d’origen social, ha acabat amb set nous contagis.

La Comunitat Valenciana ha informat de 262 nous contagis i 437 altes. Així, continua sent la comunitat autònoma amb la incidència acumulada més baixa dels últims set dies, amb 39,47 casos per cada 100.000 habitants, mentre que la mitjana espanyola se situa en 128,96 casos.

En aquests moments, 5.187 casos de coronavirus romanen actius, i 507 persones segueixen ingressades als hospitals valencians. S’ha lamentat la defunció de 12 noves persones per Covid-19, que eleva a 1.702 el nombre de persones que no han superat el virus. Des de Sanitat es demana prudència i complir amb les mesures sanitàries marcades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − 5 =

bombers
Valencia activa