25n
25N
25N

Detectat un brot de coronavirus a Burjassot amb 9 positius

És el tercer rebrot que es produeix a la Comunitat Valenciana després del detectat a Rafelbunyol i a Castelló

Detectat un brot de coronavirus a Burjassot amb 9 positius

S’ha detectat un nou rebrot per Covid-19 a la localitat valenciana de Burjassot. En total, han sigut 9 persones les que han donat positiu. Des de la Conselleria de Sanitat ja s’han posat en contacte amb l’Ajuntament de Burjassot per a establir la traçabilitat dels nous contagis i evitar, així, que s’expandisca.

El contagi es va produir durant la celebració d’un aniversari. Així, tal com informen des de l’Ajuntament, es tracta d’una família amb sis persones que han donat positiu, i tres casos més que no estan relacionats.

Es tracta del tercer rebrot que pateix la Comunitat Valenciana després que es detectara un a Castelló i un altre en una empresa càrnia de la localitat valenciana de Rafelbunyol on es van contagiar 14 persones.

Segons l’actualització diària de Sanitat, en la localitat de Burjassot s’han declarat sis casos positius. “Es tracta d’un brot únic familiar i s’està realitzant el seguiment de contactes. Les proves que s’han realitzat fins al moment han donat negatiu”, han indicat.

Igualment, Salut Pública continua realitzant l’estudi de contactes en el brot declarat a la ciutat de Castelló: s’han confirmat quatre nous casos positius que eleven a 31 el total de persones afectades.

Respecte al brot de l’empresa de Rafelbunyol, es continuen realitzant proves PCR per a descartar possibles casos en aquells treballadors que comparteixen zones comunes amb companys que ja han donat positiu.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − quatre =

CCCC
activem alfafar