25n
25N
25N

Un brot en un centre socioeducatiu d'Alacant afecta onze joves i tres treballadores

Un brot en un centre socioeducatiu d'Alacant afecta onze joves i tres treballadores
08/06/2021 -

Un brot de covid ha afectat onze joves i tres treballadores en la residència socioeducativa d’Alacant ‘Els Reiets’, segons ha informat el sindicat CCOO, que ha indicat que es tracta del tercer que ha patit la plantilla.

El centre compta amb una plantilla de més de 135 treballadors que atenen 50 joves. Fins al moment, han donat positiu per coronavirus onze joves i tres treballadores, per la qual cosa les autoritats sanitàries han decidit realitzar un “garbellat massiu” en la instal·lació, que es troba confinada amb suspensió cautelar de visites i de qualsevol mena d’eixides, excepte causa de força major.

Segons CCOO, és el tercer brot que es produeix en “breu espai de temps”, per la qual cosa ha transcendit el “gran malestar” de la plantilla, que denuncia que “la majoria” segueix sense vacunar-se de la primera dosi.

“L’administració no dona una resposta satisfactòria i aconsella esperar que els toque per la franja edat. Els treballadors no volen esperar més perquè segueixen els brots i continuen sumant-se els casos de positius”, denúncia el col·lectiu.

Per això, sol·licita a l’administració que “actue amb celeritat” pel fet que els treballadors d’aquesta mena de recursos tracten amb joves vulnerables “que fa mesos que havien d’haver sigut vacunats segons els protocols sanitaris de la Comunitat Valenciana”.

“Necessitem una resposta urgent perquè els treballadors volen iniciar les mobilitzacions per aquesta injusta situació que posa en perill la salut dels menors i els treballadors”, conclou.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre + 17 =