caixa popular

Bromera publicarà els èxits de Dani Miquel en vídeo

L’editorial valenciana publicarà aquesta tardor Cantem amb Dani Miquel, un llibre-DVD amb els èxits del cantacançons que inclou videoclips i versió karaoke

Bromera publicarà els èxits de Dani Miquel en vídeo
14/09/2017 -

Bromera i Dani Miquel presenten Cantem amb Dani Miquel, un nou projecte audiovisual que recull els èxits del cantacançons en un llibre-DVD. L’obra inclou una selecció dels temes més coneguts i aclamats pel públic familiar, com «Serra de Mariola», «La masereta», o «La cançó dels colors». A més, recupera cançons de carrer tradicionals. En total s’han enregistrat 24 temes en format de videoclips audiovisuals que, a més a més, compten amb una funció de karaoke, perquè les famílies puguen aprendre fàcilment a cantar les peces del popular cantant valencià. Els vídeos van acompanyats d’un llibre a tot color que conté les lletres de les cançons profusament il·lustrades. El projecte arribarà a les llibreries el pròxim mes de novembre.

La repercussió pública de Dani Miquel i de les seues cançons és innegable. La capacitat d’unir creació pròpia i tradició popular, sumada a l’èxit entre el públic infantil, però també adult, han fet d’ell una de les veus imprescindibles de l’escena valenciana actual. El seu treball d’innovació ha tingut una acollida excepcional entre el públic i les melodies més tradicionals conviuen amb èxits propis que s’escolten arreu del País Valencià. Per al director literari d’Edicions Bromera, Gonçal López-Pampló, «aglutinar tots aquests elements en un producte audiovisual de qualitat, atractiu i d’acord amb els temps, contribuirà a l’èxit i la continuïtat de la transmissió de la nostra cultura».

El cantacançons Dani Miquel afronta aquest projecte amb molta il·lusió i reconeix que, tot i la gran tasca que ha suposat, ell i els Ma-me-mi-mo-músics s’ho han passat realment bé durant la gravació d’aquests vídeos que, adverteix, amaguen més d’una sorpresa.

El videoclip Parla valencià! comptarà amb la participació del públic

Per a difondre el projecte i reivindicar una de les composicions més conegudes de Dani Miquel, s’ha fet una crida a través de xarxes socials perquè s’envien imatges i vídeos amb el lema de la cançó “Parla valencià!”. Fins al 25 de setembre, els seguidors de Dani Miquel estan convidats a enviar les seues propostes per tal d’aparéixer en aquest vídeo que formarà part del llibre-DVD. L’adreça a la qual cal fer arribar les imatges és parlavalencia@gmail.com


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + vint =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris