25n
25N
25N

Una brigada professional s'encarregarà del desbrossament de camins rurals i espais agrícoles

Una brigada professional s'encarregarà del desbrossament de camins rurals i espais agrícoles
16/09/2020 -

El regidor d’Agricultura, Alimentació Sostenible i Horta de l’Ajuntament de València, Alejandro Ramon, ha supervisat in situ els treballs de la nova brigada professional de manteniment, neteja i desbrossament que durant els pròxims dos anys intervindrà per garantir les condicions òptimes per poder treballar i gaudir dels espais agrícoles i els camins rurals. La impossibilitat de fer aquestes tasques amb el personal propi del Consell Agrari Municipal ha motivat aquesta contractació que assegurarà l’atenció específica que requereixen eixos enclavaments.

“Els Pobles de València estan en espais agrícoles amb molts camins rurals i altres espais verds que requereixen una atenció específica i, tot i que hi havia una xicoteta brigada de neteja i desbrossament provinent de plans de foment de l’ocupació, ara a través del Consell Agrari hem contractat una brigada professional per fer durant tot l’any eixes tasques pròpies de manteniment, desbrossament, neteja de camins i espais agrícoles que garantiran que eixes infraestructures estiguen en òptimes condicions per a qui vulga passejar per elles i per als treballadors i treballadores que desenvolupen en elles les seues tasques habituals”, ha explicat el regidor.

El nou contracte té un import de 161.540,26 euros i la durada és de 24 mesos des del seu inici ahir dimarts. El seu objectiu prioritari és el manteniment en un estat de conservació adequat de tot el terme municipal evitant la propagació d’incendis i plagues posant el focus en unes tasques ja encetades anteriorment pel Consell Agrari de manteniment en condicions de salubritat, seguretat i neteja dels terrenys públics, marges de camins o vies, parcel·les municipals i altres espais públics lliures no enjardinats. A més, a banda de les tasques de neteja i desbrossament es contempla la gestió dels residus generats en eixos treballs, amb una recollida selectiva i la gestió a través de gestors autoritzats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =