25n
25N
25N

Bravo, sobre l'oci nocturn: "Tancar no acabarà amb el problema, les persones buscaran altres llocs no reglats"

Arxiu

Bravo, sobre l'oci nocturn: "Tancar no acabarà amb el problema, les persones buscaran altres llocs no reglats"
31/07/2020 -

La consellera de Justícia, Interior i Administracions Públiques, Gabriela Bravo, ha afirmat que “tancar els locals d’oci nocturn no acabarà amb el problema” ja que “les persones buscaran altres llocs no reglats, fora de control i fins i tot clandestins, en els quals si apareix un possible contagi, Sanitat no podrà establir la traçabilitat necessària”.

Així ho ha explicat la consellera aquest divendres en atenció a mitjans després de reunir-se amb la delegada del Govern, Gloria Calero, per a coordinar el dispositiu de seguretat que establiran les Forces i Cossos de Seguretat aquest cap de setmana en les zones d’oci nocturn.

L’objectiu d’aquest dispositiu és “vigilar el compliment de les mesures sanitàries en els llocs d’oci”, i es coordinaran equips de les diferents forces (Guàrdia Civil i Policia Local i Nacional).

Segons Bravo, “la Generalitat està apostant per un oci reglat”, que és “molt més segur”. “Apostem perquè l’oci puga continuar obert, però exercint un control des de les mesures de seguretat”. Això, segons el parer de Bravo, “permetrà en primer lloc saber en un moment de contagi quines són les persones que han pogut ser ací, marcar traçabilitat i fer un seguiment per a evitar contagis massius”.

“Considerem que no es tracta de tancar, es tracta d’ordenar, i apostem pel control, per la màxima seguretat per a poder garantir aqueix equilibri necessari en aquest moment, atesa la situació epidemiològica en la qual està la Comunitat”, ha agregat.

Sota aquest prisma, ha defensat “graduar mesures” i “buscar aqueix equilibri entre garantir la seguretat, però que la pandèmia no soscave l’economia de la Comunitat”. “Si no morim de la Covid, podem morir tots de fam”, ha asseverat.

Bravo també ha defensat el paper dels Ajuntaments, i ha recordat que tenen la potestat de decidir els horaris de tancament de l’oci nocturn.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × quatre =