25n
25N
25N

Bravo i sindicats signen per unanimitat implantar l'Oficina Judicial

La Conselleria es compromet a avaluar la possibilitat d’incrementar el complement de destinació al llarg de la legislatura

Bravo i sindicats signen per unanimitat implantar l'Oficina Judicial
12/12/2019 -

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha signat aquest dijous amb representants de les centrals sindicals de l’Administració de Justícia un acord per a avançar en la implantació de l’Oficina Judicial en la Comunitat Valenciana i l’establiment de la carrera professional per a les plantilles autonòmiques dels tribunals de les tres províncies.

El document estableix la voluntat de totes les parts per impulsar el desenvolupament de la nova Oficina Judicial, alhora que continuar en la millora de les condicions del personal al servei de l’Administració de Justícia de la Comunitat Valenciana. L’acord ha sigut ratificat per representants de la CSI·F, CC OO, UGT, STAJ i Intersindical.

La Conselleria es compromet, sempre que ho permeten les disponibilitats pressupostàries, a avaluar la possibilitat d’incrementar el complement de destinació al llarg de la legislatura a fi d’adequar-lo a la mitjana nacional. També a implantar la carrera professional una vegada que el Ministeri de Justícia establisca les bases mitjançant un Reial decret de conformitat. Mentrestant es duu a terme aqueix tràmit, es prorrogarà l’actual programa d’actuació que reconeix la trajectòria professional dels funcionaris dels jutjats valencians.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 1 =

art en blanc