25n
25N
25N

Bravo destaca el civisme de la ciutadania en el primer cap de setmana de la fase 0

Bravo destaca el civisme de la ciutadania en el primer cap de setmana de la fase 0
04/05/2020 -

La segona jornada de la fase 0 de la desescalada a la Comunitat Valenciana ha destacat per una menor afluència de persones que van eixir a practicar esport i passejar: “La majoria de la ciutadania ho ha fet cívicament”, ha afirmat la consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo.

Bravo ha destacat el comportament responsable de les persones que han eixit al carrer aquest cap de setmana i insta a la ciutadania a seguir així, “seguint les recomanacions del Ministeri de Sanitat per a evitar nous contagis i combatre cívicament aquesta pandèmia”.

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha coordinat, a través de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, una acció conjunta amb els 258 ajuntaments amb plantilla de Policia Local, al costat de les agrupacions de voluntariat de Protecció Civil i de Creu Roja, amb l’objectiu d’informar la població del compliment de la normativa sanitària.

Les accions preventives i de conscienciació s’han realitzat, sobretot, en les zones en les quals estava prevista una major afluència de persones, com a zones verdes i passejos marítims de municipis costaners, atés que a la Comunitat Valenciana existeixen 129 trams de platges urbanes i és en les hores centrals del dia quan es va produir una major concentració.

Des del divendres, Primer de Maig, 6.000 efectius de Policia Local, 2.000 de Protecció Civil i 400 de Creu Roja s’han desplegat pels municipis de la Comunitat Valenciana per a traslladar a la ciutadania les recomanacions de convivència en l’exterior amb la finalitat d’evitar contagis de la COVID-19.

Aquesta acció conjunta es continuarà realitzant en les següents fases de la desescalada, amb la finalitat de continuar traslladant a la població la necessitat del compliment de les normes de comportament en els successius escenaris de l’emergència sanitària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + tres =