25n
25N
25N

Bravo assegura que els cossos de la Policia Local vetlaran perquè es respecten les normes de seguretat durant les mesures d'alleujament del confinament

Bravo assegura que els cossos de la Policia Local vetlaran perquè es respecten les normes de seguretat durant les mesures d'alleujament del confinament
27/04/2020 -

La consellera de Justícia, Interior i Administració Pública, Gabriela Bravo, ha assegurat que els 258 cossos de Policia Local de la Comunitat Valenciana “vetlaran” perquè es respecten les normes de seguretat a mesura que es vagen aplicant mesures d’alleujament al confinament com la que va entrar en vigor aquest diumenge per als menors d’edat.

Així ho ha explicat durant la reunió que Bravo ha mantingut amb responsables de les policies locals dels municipis més poblats de la Comunitat Valenciana per a coordinar les accions dels cossos de seguretat local durant els pròxims dies i, molt especialment, a mesura que es vagen aplicant mesures d’alleujament del confinament.

Durant la reunió, s’ha posat de manifest que, si aquest cap de setmana s’autoritza la pràctica esportiva individual i l’eixida selectiva per a persones que no pertanguen a col·lectius de risc, les policies locals seran ací “per a orientar i ajudar a tots a mantenir les normes de seguretat perquè tot l’esforç realitzat durant quasi mes i mig per a lluitar contra la COVID-19 no es malmeta”, segons ha explicat la consellera.

En aquest sentit, el Centre de Coordinació de Policia Local, dependent de l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE), ha informat que, des del passat 15 de març, les policies locals han practicat 212.674 identificacions, interceptat 193.1274 vehicles, detingut a 236 persones i han interposat 27.882 denúncies per vulnerar alguna mesura establida en el decret de declaració de l’estat d’alarma.

Durant la reunió, també s’ha fet balanç del material de protecció que la Generalitat, a través de l’AVSRE, ha distribuït entre les corporacions de seguretat local.

En concret, s’han repartit 120.000 mascaretes, 60.00 parells de guants i 10.000 pantalles facials. A això cal unir les 130.000 mascaretes entregades per a la protecció dels efectius de la Guàrdia Civil, el Cos Nacional de Policia i les Forces Armades desplegats en les tres províncies de la Comunitat Valenciana.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 7 =

museo prehistoria