25n
25N
25N

La veritat real i la veritat ficcionada inauguren el Festival Tercera Setmana amb “El bramido de Düsseldorf”

L’obra del dramaturg Sergio Blanco es representarà el 7 de juny en el Teatre Principal i el 9 de juny a Castelló

La veritat real i la veritat ficcionada inauguren el Festival Tercera Setmana amb “El bramido de Düsseldorf”
23/05/2019 -

El festival Tercera Setmana arranca la seua quarta edició a València amb “El bramido de Düsseldorf”, una reflexió profunda sobre l’amor i la mort, expressades amb un llenguatge dramàtic molt particular. Serà el divendres 7 de juny, a les 20:30h. en el Teatre Principal. L’obra també es representarà en el Principal de Castelló el 9 de juny a les 19.30h.

Tercera Setmana aposta per les companyies nacionals i locals però també reforça el seu compromís internacional amb aquesta obra uruguaiana que juga contínuament amb la veritat real i la ficcionada. Escrita en 2016, “El bramido de Düsseldorf”, segueix la línea de autoficció en la qual el dramaturg franc-uruguaià Sergio Blanco està endinsat des de fa ja alguns anys. Sobre aquesta línia, a més, Blanco impartirà un seminari en el marc de Tercera Setmana sota el títol: “La autofició: dir-se en escena” en SGAE els dies 6,7 i 8 de juny (https://www.tercerasetmana.com/es/noticias/la-autoficcion-decirse-en-escena-seminario-impartido-por-sergio-blanco).

En “El bramido de Düsseldorf”, relata la angoixa i la mort del pare d’un autor teatral en una clínica de Düsseldorf, ciutat a la qual aquest dramaturg ha viatjat per a portar avant un projecte que mai sabrem amb certesa i exactitud quina és. A mesura que la peça avança, es van entrecreuant en un vertiginós joc teatral, les tres possibles hipótesis per les quals el dramaturg es troba en Düsseldorf. Paral·lelament al tema de la mort del pare (que és el central), el text aborda el tema dels límits de l’art, l’assumpte de la representació de la sexualitat i la qüestió de la cerca de Déu.

L’obra inaugurarà la quarta edició de Tercera Setmana a València en el Teatre Principal el 7 de juny a les 20.30h, i també podrà veure’s en el Principal de Castelló el dia 9 a les 19.30h. Després de la representació, la inauguració de Tercera Setmana es traslladarà al Centre del Carme Cultura Contemporània per a gaudir del concert de Yamila Ríos, posant la cirereta del pastís a una nit que suposarà el tret d’eixida de la setmana gran de les arts escèniques a la Comunitat Valenciana.

El Festival, en el seu esforç continu per acostar la cultura al major nombre de col·lectius possible, s’ha centrat en potenciar les activitats socials, així com a establir una política de preus ajustada. En aqueixa línia, Tercera Setmana ha tret, entra altres promocions, un abonament VIP de 45 euros per a les 5 representacions que es realitzaran en el Teatre Principal i que es podrà adquirir fins al 31 de maig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 + divuit =

museo prehistoria