caixa popular

Brad Mehldau i el seu trio, una de les cites més esperades del Festival de Jazz del Palau

Brad Mehldau i el seu trio, una de les cites més esperades del Festival de Jazz del Palau
09/07/2018 -

Torna demà dimarts al Festival de Jazz del Palau un dels grans músics d’este gènere i una de les cites més esperades del Festival: el pianista i compositor Brad Mehldau. Improvisador, aprecia molt la sorpresa que pot sorgir d’una idea musical espontània que s’expressa directament, en temps real. Però també té una profunda fascinació per l’arquitectura formal de la música i, informa de tot allò que interpreta. Mentre toca, escolta com es relaxen les idees i l’ordre en el qual es revelen, és per això que cada tema té un fort arc narratiu, ja siga que s’expresse en un principi, un final o alguna cosa deixada intencionadament oberta.

Ha actuat en tot el món a un ritme constant des de mitjans de la dècada de 1990, amb el seu trio i com a pianista solista transmetent al públic una àmplia gamma d’expressions. Compta amb set nominacions al Grammy. Estarà acompanyat pels excel·lents Larry Grenadier al contrabaix i Jeff Ballard a la bateria.

L’endemà serà el torn de la fusió, en este cas amb el flamenc. Actuarà el jove músic gadità Antonio Lizana per a presentar al públic valencià el seu tercer disc com a líder “Oriente”, amb la col·laboració inèdita d’Amparo Sánchez, creadora del projecte Amparanoia.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + onze =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
festes xirivella 2018