caixa popular

Botanica Furniture Experiences: "el sistema de calefacció per microones consumeix un 70% menys que la calefacció amb resistència elèctrica"

Carlos Coquillat cerca clients per a validar el seu producte, i posteriorment determinar la inversió necessària per a dur a terme la seua comercialització i industrialització

Botanica Furniture Experiences: "el sistema de calefacció per microones consumeix un 70% menys que la calefacció amb resistència elèctrica"

Però el segon premi també té accent valencià. Parlem amb Carlos Coquillat que ha guanyat el segon premi amb Botanica Furniture Experiences.

En què consisteix el projecte que vau presentar al concurs Clima Launchpad?

La part del projecte que presentem al concurs consisteix en un sistema de calefacció molt ecològic perquè estalvia energia amb la tecnologia de les microones. Arribem a este projecte a través d’unes persones que treballaven amb la tecnologia de microones en aplicacions industrials i pensàvem que la podíem portar al terreny domèstic.

Per què assenyales que és una part del projecte? Hi ha més?

És una part del projecte perquè el que presentem són els panells que fan de calefacció però també hi ha que fan un altre tipus de funcions com són un sistema de jardineria vertical i uns altres més que estem desenvolupant.

Per què treballar este camp?

Ho hem enfocat de la forma més ecològica possible perquè el sistema de jardineria vertical utilitza un sistema hidropònic que utilitza un consum d’aigua mínim i no utilitza ni plaguicides ni pesticides. En el sistema de calefacció usem el sistema de microones perquè consumeix un 70% menys que el sistema de calefacció elèctric per resistència que és el que s’utilitza en esta zona mediterrània. Encara que semble que són dues coses que no tenen res a veure, són solucions constructives anant a una línia molt ecològica i mediambiental.

Que espereu de la següent fase a Xipre?

Visibilitat, mentorizació, pot ser que finançament… poder passar a l’acceleradora. En el nostre projecte estem fent diversos productes i alguns estan més desenvolupats que uns altres. En estos moments estem cercant empreses que validen el producte i una vegada ho tinguem validat sabrem quina inversió necessitem per a dur a terme els projectes i comercialitzar-los.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − deu =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris