25n
25N
25N

Borja Sanjuán valora el rescat de 18 milions del Govern per a l'EMT

Borja Sanjuán valora el rescat de 18 milions del Govern per a l'EMT
09/06/2021 -

El portaveu del grup municipal socialista i regidor d’Hisenda a l’Ajuntament de València, Borja Sanjuán, ha posat hui en valor l’aprovació en el consell de ministres d’Espanya d’un fons extra de 18,2 milions d’euros per a alleujar la deficitària situació de l’Empresa Municipal de Transports de València (EMT) a conseqüència de la pandèmia.

“És una excel·lent notícia que el govern de Pedro Sánchez vaja a aportar més de 18 milions d’euros per a rescatar a l’EMT i pal·liar la situació tan difícil que està vivint l’empresa”, ha ressaltat Sanjuán. I és que, la injecció extraordinària de fons per a l’EMT, ha defensat el regidor d’Hisenda, servirà per a mantenir l’esforç que està realitzant l’Ajuntament de València per a ajudar a molts veïns i veïnes que estan patint la crisi derivada de la covid. “Aquesta aportació suposa que no hàgem de dedicar aqueixos recursos municipals a tapar aqueix forat, la qual cosa ens permet pujar les inversions, donar més ajudes econòmiques o donar més ajudes socials”, ha indicat el regidor d’Hisenda.

Per al portaveu dels socialistes a València Ciutat, la contínua col·laboració del Govern d’Espanya de Pedro Sánchez amb València demostra que no és igual qui governa a Espanya: “Crec que ha arribat el moment que tothom reconega que no és igual qui governe a Madrid i a Espanya perquè a València i a l’EMT els senta molt bé que hi haja un president del govern socialista”, ha conclòs.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 4 =