25n
25N
25N

Bonrepòs i Mirambell publica les bases per a contractar un monitor o monitora esportiva

Bonrepòs i Mirambell publica les bases per a contractar un monitor o monitora esportiva
09/04/2021 -

L’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell ha publicat les bases per a la contractació temporal d’un monitor o monitora d’activitats esportives. Una borsa de treball per a la qual poden presentar-se les instàncies del 7 al 21 d’abril, ambdós dies inclosos.

La selecció de la monitora o monitor d’activitats esportives es realitzarà a través d’un sistema de concurs, amb les valoracions i puntuacions que s’especifiquen en la base cinquena de la convocatòria, publicada en el tauler d’anuncis del consistori i en la pàgina web. Pot consultar-se en el següent enllaç: https://www.bonreposimirambell.es/sites/www.bonreposimirambell.es/files/basesmonitv2021.pdf

El contracte serà d’interinitat, amb una jornada laboral de 37,5 hores setmanals que es distribuiran de dilluns a divendres i dissabtes al matí, encara que podran modificar-se segons les necessitats del centre i en funció de la demanda. La finalització del contracte coincidirà amb la incorporació de la persona titular de la plaça.

Entre les funcions que exercirà estan la programació, preparació i gestió d’activitats físiques i esportives, el seguiment i avaluació de les instal·lacions i equipaments esportius i la promoció de l’activitat física i l’esport a Bonrepòs i Mirambell, amb l’objectiu d’aconseguir un bon estat de salut i del benestar entre els veïns i veïnes.

Les instàncies poden presentar-se del 7 al 21 d’abril en el Registre General d’entrada de documents de l’Ajuntament de Bonrepòs i Mirambell –es pot utilitzar el model d’instància en la seu electrònica-, a través de la seu electrònica o mitjançant el procediment determinat en l’article 16 de la llei 39/2015, d’1 d’octubre, del Procediment Administratiu Comú de les Administracions Públiques.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − dotze =