25n
25N
25N

Desplaçar-te per València en Falles serà més econòmic amb el 'Bonofalles'

Aquest abonament de transport especial tindrà un cost de 7 euros i es podrà utilitzar durant els 7 dies de Falles

Desplaçar-te per València en Falles serà més econòmic amb el 'Bonofalles'
12/02/2020 -

Moure’t per València en Falles, enguany, serà molt més fàcil i econòmic. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha anunciat el llançament d’un abonament de transport especial que permetrà, als usuaris, viatjar de manera il·limitada durant els 7 dies de Falles. I el millor és que només costarà 7 euros. Per primera vegada, aquest ‘Bonofalles’ unirà tots els transports públics de la ciutat perquè pugues gaudir de València com més t’abellisca.

Metrovalencia, EMT, però també els autobusos metropolitans s’inclouran dins d’aquest abonament especial, que a més es llançarà a Alacant i Castelló durant la celebració de les Fogueres o de la Magdalena. Des del govern valencià es pretén incentivar l’ús del transport públic de la ciutat i, amb aquesta mena d’iniciatives, s’aconsegueix l’objectiu.

A més, com cada any, Metrovalencia oferirà serveis especials durant les Falles de 2020 per a facilitar el desplaçament de les persones usuàries als diferents actes de la programació fallera. De fet, en 2019, des de la nit del 15 de març fins a la matinada del 20 de març, els serveis de metro i tramvia van funcionar de manera ininterrompuda, 24 hores al dia, per a garantir un servei òptim de transport públic.

Per descomptat, en les Falles de 2020, Metrovalencia també comptarà amb el seu servei de metro nocturn que, sota el nom ‘A la Lluna de Metrovalencia’, manté, els divendres, dissabtes i vespres de festius, fins a les 3 de matinada aquest servei.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
Informacion coronavirus