25n
25N
25N

El míting en Músic Ibars i la visita de José Bono copen la jornada electoral socialista a Mislata

Carlos Fernández Bielsa i el seu equip estaran aquesta vesprada, dimecres 22 de maig, a les 19.30 en la plaça Músic Ibars de Mislata per a donar a conéixer les seues propostes als veïns

El míting en Músic Ibars i la visita de José Bono copen la jornada electoral socialista a Mislata
22/05/2019 -

Carlos Fernández Bielsa ha rebut aquest matí a Mislata la visita a un dels membres més destacats i històrics del partit socialista, José Bono, que ha arribat a la localitat de l’Horta Sud per a donar suport a la seua candidatura a la reelecció a l’alcaldia de la ciutat. L’expresident de Castella-la Manxa, José Bono, ha sigut rebut a l’ajuntament, on ha signat en el llibre d’honor, per l’alcalde Bielsa i altres membres de la candidatura socialista.

Des de les portes de l’ajuntament, la comitiva socialista s’ha dirigit a passejar pels carrers de Mislata, on els dos han rebut l’afecte i l’hospitalitat dels nombrosos mislateres i mislatera que s’han acostat a saludar-los i a demanar-los una foto. L’expresident del Congrés ha volgut acompanyar a Bielsa, amb el qual li uneix una amistat personal, per a recolzar-li en la seua candidatura i ha afirmat que “em sent realment content d’estar a Mislata una altra vegada. Per al meu Carlos és el millor exemple del que ha de representar aquest nou PSOE, gent jove, amb molta energia, amb grans idees, sempre pensant primer en les persones. Ell és un referent en el socialisme, li augure una gran victòria i un gran futur en el nostre partit”.

Aquesta no és la primera visita de José Bono a la ciutat on la població manxega és una part important i nombrosa, “a Mislata es va acollir a molta gent de la meua terra, entre ells als pares del propi alcalde, i jo vinc per gratitud, perquè quan la gent de la meua terra va haver de buscar un altre lloc on viure i van pensar en Mislata, es van integrar de tal manera i amb tanta força que hui s’ha produït una convivència extremadament amable i pròxima”.

Per part seua, Bielsa s’ha mostrat feliç de tindre a Mislata una figura tan destacada del socialisme. “Pepe és un gran amic de Mislata i un gran amic meu, i estem encantats de rebre’l. A més de l’amistat, a Pepe i a mi ens uneix una forma de fer política. Ell va treballar i lluite perquè els ciutadans de Castella-la Manxa tingueren més oportunitats i visqueren millor. Per a tots dos, això és la vertadera política, un instrument útil per a canviar la vida de la gent”. A més, per a Bielsa la visita de Bono a Mislata en període electoral és un talismà, “va vindre en 2011 a la meua presentació com a candidat i guanyem al PP després de molts anys. Va tornar en 2015 i vam obtindre una àmplia majoria. I hui està ací nosaltres, i esperem que la seua visita siga de nou signe que tornem a guanyar”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit − 6 =

museo prehistoria