25n
25N
25N

Nous detalls del Bono Viatge: estada mínima de dues nits i descomptes directes en la reserva

Per a aconseguir el Bono Viatge de la Comunitat Valenciana s’haurà d’accedir a una plataforma online a partir del 20 d’octubre

Nous detalls del Bono Viatge: estada mínima de dues nits i descomptes directes en la reserva
15/10/2020 -

Es coneixen nous detalls del Bono Viatge de la Comunitat Valenciana. La Generalitat Valenciana preveu aprovar, aquest divendres, el decret per a posar en marxa aquest bono turístic valencià, que compta amb un pressupost d’11 milions d’euros, aproximadament, i amb una vigència fins a abril de 2021. I és que serà aquest dimarts, 20 d’octubre, quan la ciutadania ja puga adquirir el Bono Viatge a través d’una plataforma online que s’activarà a partir de les 12 del matí.

Tal com ha avançat El Mundo, el Bono Viatge de la Comunitat Valenciana exigirà que, almenys, es reserve una estada mínima de dues nits en alguns dels establiments adherits a aquest programa de reactivació del turisme autonòmic. D’aquesta manera, els descomptes podran arribar al 70% en les reserves, és a dir, fins a 600 euros.

Un dels requisits per a gaudir d’aquest bono, com ja va avançar el president de la Generalitat, Ximo Puig, és estar empadronat a la Comunitat Valenciana i, per descomptat, que les escapades turístiques es realitzen dins de territori valencià per a donar l’impuls que necessita el sector, després de les conseqüències negatives generades per la pandèmia de la Covid-19.

A més, un altre dels avanços que s’han conegut és que seran els mateixos allotjaments turístics o agències de viatge els que s’encarreguen de tramitar la devolució de l’import corresponent al descompte que s’aplique pel Bono Viatge, és a dir, la ciutadania gaudirà de manera immediata del descompte, ja que s’aplicarà en el moment del pagament.

En aquest sentit, Puig explicava que aquest bono per a viatges de la Comunitat Valenciana “serà una aportació a la reactivació del sector i sobretot per a unir als valencians i valencianes, que puguen visitar les comarques que no coneixen”. “És un concepte de programa que va més enllà de l’activitat econòmica, té a veure amb l’activitat cultural, amb la nostra identitat com a valencians, tot això a més a través del treball del sector privat que és fonamental”.

En aquest punt, el president de la Generalitat ha advocat per “fer paquets de l’oferta”, un assumpte que considera fonamental, i que ha comentat amb els alcaldes i alcaldesses dels municipis perquè ofereixen paquets conjunts entre diversos pobles i aposten per “sumar sinergies”.

“Hi ha un full de ruta clar, el Pla Estratègic de Turisme que s’ha acordat amb tot el sector i que ara hem de posar en marxa perquè encara queden mesos molt difícils i 2021 també ho serà”. El pressupost total del Pla de recuperació del Turisme és de 196 milions.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =

bombers
CCCC
Valencia activa