25n
25N
25N

Arcadi España: “L'abonament de Falles de transport es podrà retornar o canviar”

La devolució o el canvi es podrà realitzar a partir del dilluns en la Oficina d’Atenció al Client en el carrer Colom

Arcadi España: “L'abonament de Falles de transport es podrà retornar o canviar”

Arcadi España, conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, ha anunciat que “aquelles persones que hagen comprat l’abonament de Falles podran retornar-lo o canviar-lo” i així recuperar els diners gastats. La devolució s’efectuarà a partir del pròxim dilluns en l’Oficina d’Atenció al Client, situada al carrer Colom, a més d’altres punts d’atenció que s’establiran en els pròxims dies. De moment, “no hi ha un termini màxim” establert per a realitzar la devolució.

Evidentment, la decisió d’ajornar tant les Falles com la Magdalena de Castelló obliga a paralitzar la venda d’aquests abonaments en els establiments previstos, que s’havia iniciat aquest mateix dilluns dia 9 de març. En el cas de la Magdalena, encara no s’havia posat a la venda el bo, de manera que simplement es procedirà a la cancel·lació de la venda.

Arcadi España ha esclarit que, “quan s’establisca una nova data per a les Falles o per a la Magdalena, s’establiran novament aquests dos abonaments de transport”.

Devolució o bescanvi

Des de dilluns que ve dia 16, l’oficina de l’ATMV situada en l’estació de metro de Colom donarà l’opció als 1.628 usuaris i usuàries que ja havien adquirit el títol de transport de triar si volen que se’ls retorne l’import pagat o si prefereixen que se’ls retire l’Abonament Falles i se’ls carregue qualsevol altre títol de transport. Si en aquesta opció l’import a desemborsar és superior, es descomptaria tal quantitat del preu final.

L’Autoritat està negociant la possibilitat d’ampliar els punts de canvi per a facilitar als usuaris la devolució o el canvi de títols, que no tenen un termini determinat per a fer-lo per a tranquil·litat dels qui l’han adquirit.

Serveis especials

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha decidit suspendre els serveis especials de metre i tramvia programats per a Falles, tant els diürns com els nocturns de 24 hores que s’anaven a produir des del dia 14 a la matinada del dia 20. Les jornades del diumenge 15 i el dijous festiu 20 no tindran tractament de laborables com estava planificat, per la qual cosa les circulacions tornaran al seu gràfic habitual.

El divendres 13, el dissabte 14 i el dimecres 18 hi haurà servei nocturn ordinari de ‘A la Lluna de Metrovalencia’ fins prop de les 3 hores de la matinada, com correspon a un divendres, dissabte i vespra de festiu, respectivament.

Contractacions

Pel que respecta a les contractacions efectuades per a reforçar a la plantilla d’FGV en Falles, es mantindran les 56 incorporacions temporals fins al 20 de març per a realitzar labors d’informació i atenció al client en estacions i vestíbuls.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 14 =