25n
25N
25N

El bo escolar d'Alfafar inclourà també els quaderns d'exercicis

El bo escolar d'Alfafar inclourà també els quaderns d'exercicis
24/07/2019 -

Alfafar va aprovar la setmana passada la modificació del bo d’ajuda al material escolar per al pròxim curs 2019-2020 amb la finalitat que aquest incloga també el material complementari (workbooks i quaderns d’exercicis). El bo està dirigit a les i els estudiants empadronats en el municipi que estiguen cursant els nivells d’Educació Infantil, Primària, Secundària o Formació Professional Bàsica.

Amb aquesta ajuda que impulsa l’Ajuntament d’Alfafar un any més es pretén col·laborar amb les famílies en l’adquisició del material escolar que resulta imprescindible per a la formació de l’alumnat per a, d’aquesta forma, alleugerir la despesa econòmica que suposa per a les famílies la volta a l’escola de cada setembre. A més, amb el lliurament d’aquestes ajudes es fomenta el comerç local, ja que el bo únicament pot canviar-se en els establiments comercials del municipi adherits al conveni.

El bo no requereix sol·licitud prèvia i es podran beneficiar del mateix tots els i les estudiants empadronats del municipi independentment de si cursen els seus estudis en centres educatius d’Alfafar. S’haurà de recollir en el SAC de l’Ajuntament del 5 de setembre a l’11 d’octubre pel pare, mare o tutor de l’estudiant, i podrà ser canviat des del mateix 5 de setembre i fins al 22 de novembre en qualsevol dels comerços que s’hagen subscrit al conveni amb l’Ajuntament d’Alfafar per a l’adquisició de subministraments escolars (material de papereria, llibres de lectura, diccionaris, roba, llapis de memòria, etc.).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + catorze =

caixaontinyent
paterna
ruta massamagrell